Referent/ka odboru stavebního a životního prostředí (Bystřice pod Hostýnem)

Město Bystřice pod Hostýnem nabízí v obci Bystřice pod Hostýnem volnou pracovní pozici "Referent/ka odboru stavebního a životního prostředí". Nástupní mzda je 24 100 – 34 370 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Referent/ka odboru stavebního a životního prostředí
Obor(y):
Administrativa, Obrana a ochrana
Obec:
Bystřice pod Hostýnem
Mzda:
24 100 – 34 370 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
Město Bystřice pod Hostýnem
Masarykovo nám. 137
76861

Další informace o volném místu

Pracoviště Bystřice pod Hostýnem
- Náplň práce: zajišťování agend zejména na úseku myslivosti, rybářství a ochrany zvířat a provozování záchytných kotců
- Požadavky města pro vznik pracovního poměru odpovídající povaze činnosti, kterou má uchazeč o přijetí do pracovního poměru (dále jen "uchazeč") vykonávat: minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou, dobrá znalost práce na PC, řidičské oprávnění (skupina B, aktivní řidič), vysoké pracovní nasazení, pečlivost, důslednost, dobré komunikační schopnosti, schopnost zvládat psychickou zátěž a konfliktní situace, kladný vztah k péči o opuštěné psy
- Výhody, ke kterým může být ve výběrovém řízení přihlédnuto: vzdělání v příslušném oboru, praxe na obdobné pozici nebo ve veřejné správě, znalost právních předpisů - zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, ve znění pozd. předpisů, zákona č. 246/1992 Sb., o ochraně zvířat proti týrání, ve znění pozd. předpisů, zákona č. 99/2004 Sb., o rybářství, ve znění pozd. předpisů, a zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů
- Nabízíme: další vzdělávání a profesní rozvoj, 5 týdnů dovolené a 3 dny indispozičního volna (sick days), příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování a příspěvek na "volný čas" (Flexipas), odměny při významných životních a pracovních výročích
- nástup možný ihned nebo dle dohody, PP na dobu neurčitou, Platová třída: 10. dle zák. č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.

- Obecné podmínky pro přijetí do pracovního poměru: fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (či cizí státní příslušník, který má v České republice trvalý pobyt), která dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná a ovládá jednací jazyk.

- Uchazeč doručí písemnou přihlášku v obálce označené "Výběrové řízení - referent/ka ŽP" na podatelnu městského úřadu nebo na adresu: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, případně do datové schránky města se zaručeným elektronickým podpisem, a to nejpozději do 29.02.2024 (včetně).

- Přihláška musí obsahovat náležitosti uvedené v § 7 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a e-mailový a telefonní kontakt na uchazeče (možno využít formulář na webových stránkách města https://www.bystriceph.cz/formulare%2Dostatni/ds-1187/archiv=0&p1=1027)
k přihlášce se připojí doklady uvedené v § 6 odst. 4 téhož zákona (životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání).
Uchazeči, kteří splní podmínky výběrového řízení, budou o místě a přesném čase konání výběrového řízení informováni e-mailem, případně telefonicky.
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je zveřejněno rovněž na oficiálních stránkách města v síti Internet (www.bystriceph.cz). Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit nebo nevybrat žádného uchazeče.

Kontakt na zaměstnavatele

Mgr. Lenka Doleželová
tajemnice městského úřadu Bystřice pod Hostýnem

Město Bystřice pod Hostýnem
Bystřice pod Hostýnem
76861

telefon: 573501914
email: halama@mubph.cz


Poslední změna: před 5 měsíci